Lokal SEO i Haslev

Lokal SEO

Vi har startet lokalseo.dk fordi vi mener, at det altid godt kan betale sig at vælge et lokalt SEO-firma, hvis man driver en lokal forretning.

Lokalkendskab giver mening, og når man driver en lokal forretning, så er det typisk meget nemmere at ranke godt på Google på lokale søgninger frem for de mere brede søgninger. Det skyldes at en del af det som gør jer unikke når det kommer til søgninger på internettet, det er jeres lokation.

At ranke godt, betyder at man bliver vist som en af de første søgninger på Google, og en god ranking giver dig flere kliks. Flere kliks giver dig flere kunder. Du kender det selv, hvor ofte kikker du på side 3 af dine søgeresultater? Side 2? Nej vel?

Vores job som SEO specialister er at få din hjemmeside så langt frem i bussen som overhovedet muligt. Til det bruger vi vores viden om SEO, men også vores kendskab til dit lokalområde-

Det kan for eksempel være at man driver en frisørsalon i Haslev og gerne vil udvide sin kundekreds. Ved vores hjælp, vil du finde ud af hvordan du bedst kan nå dine kunder, og har du en frisørsalon i Haslev, så er dette noget som skal være en del af din digitale markedsføring. Du skal komme højest op, når nogen søger efter frisører i dit område. Til gengæld er det i mindre grad vigtigt at du kommer op, når nogen søger efter frisører i Thyborøn.

De fleste virksomhedsejere har ikke selv hverken tiden eller kompetencerne til at lave deres eget SEO arbejde, og derfor vælger de i stedet for at hyre et SEO bureau, der kan hjælpe dem.

Hvis du er en af de mange lokale virksomhedsejere i Haslev, så kan du med stor fordel vælge et lokalt SEO firma i lige netop Haslev.

Læs med herunder hvorfor, eller kontakt os allerede nu i kontaktformularen til højre.

Sådan bliver din SEO succesfuld

Google og andre søgemaskiner er komplekse størrelser der anskuer en lang række parametre når de kigge på om de vil fremhæve din hjemmeside fremfor en anden. Noget af det som skal til for at udkonkurrere andre, er at finde det der gør dig unik i forhold til lignende virksomheder. En del af den dna som gør din virksomhed unik det er lokationen. Særligt hvis dine kunder også skal findes lokalt.

Hvor ligger Haslev?

Haslev ligger i Faxe kommune på Sydsjælland i Region Sjælland. Byen ligger omkring 20 km sydøst for Ringsted og omkring 60 km sydvest for København. Man finder også Haslev 25 km nordøst for Næstved og 23 km sydvest for Køge.

Hvad mange indbyggere er der i Haslev?

Haslev er den største by i Faxe kommune, og byen har lige nu registreret lige knap 12.000 indbyggere. Langt de fleste af disse indbyggere skal have klippet eller farvet deres hår fra tid til anden. Det er der formentlig også mange andre fra de mindre byer i området, der skal, så potentielt set er der mange kunder til en frisørsalon.

Hvilke ting ved et lokalt SEO firma om Haslev?

Som et lokalt SEO firma i Haslev kender vi lokalområdet, fordi vi selv er en del af det. Det er en stor fordel, fordi vi i så fald kan skræddersy en individuel plan for SEO arbejdet ud fra, hvad der fungerer i lige netop Haslev.

Et lokalt SEO firma i Haslev ved for eksempel, at Haslev lægecenter har åbent mellem kl. 08.00 – 16.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag, og at lægecenteret har en udvidet åbningstid om onsdagen, hvor de har åbent helt til kl. 18.00.

Et lokalt SEO firma i Haslev ved også, at der ligger en lokal biograf i Haslev, Haslev bio, hvor man kan se en række forskellige film. Biografen ligger ikke ret langt fra Haslev bibliotek, der løbende afholder forskellige spændende arrangementer – måske det næste bliver om, hvordan man kommer til tops på Google?

Der er dog også mange andre ting, som et lokalt SEO firma i Haslev ved. Her kan blandt andet nævnes, at de ved, at Haslev privatskole har to spor, der går fra børnehaveklassen til og med 9. klasse. Skolen ligger ved Faxe Forsyning og er placeret lidt uden for centrum.

Haslev har også et apotek, Haslev apotek, der ligger placeret mellem en boghandel og en frisørsalon, og lige rundt om hjørnet finder man biografen. Lidt længere væk ligger Haslev svømmehal, der ligger lige ved Haslev Hallerne og Haslev fodboldklub. I svømmehallen er der blandt andet seks svømmebaner, en 3-metervippe og en 1-metervippe, og så er der altid to livreddere på arbejde i åbningstiden.

Med andre ord kender vi i lokalseo.dk byen ud og ind, og kender også mange af de potentielle kunder.

Vi bevæger os selv i byen og benytter os af både biografen, lægehuset, svømmehallen m.m. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at vide, hvad der skal til for at kunne nå ud til jeres kunder.

Hvorfor det generelt er vigtigt at vælge et SEO firma med lokalkendskab til Haslev

Gør dig selv den tjeneste, at vælge et SEO firma med lokalkendskab til Haslev.

Ved at gøre dette, vælger du et firma, der kender de potentielle kunder og kender til lokalområdet, og det vil komme dig til gode når du skal opnå bedre placeringer på Google.

Større og mere landsdækkende SEO bureauer kan have en tendens til at skære alle kunder over én kam.

Dette medfører at de behandler ens firma på samme måde, som de behandler tømrerfirmaet i København. At arbejde med SEO er dog meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, og et tømrerfirma i Haslev vil med al sandsynlighed have brug for at have et andet fokus end et tømrerfirma i København.

For det første er der stor forskel på konkurrenceniveauet, og for det andet vil du have behov for at blive fundet på søgninger i dit lokalområde. Det vil sige Haslev og de andre omkringliggende byer, som for eksempel kunne være Faxe og Næstved.

Et lokalt SEO firma har et større kendskab og større erfaring med, hvilke områder man vil få mest succes med at blive vist i frem for et bureau, der måske slet ikke ved, hvor Haslev ligger henne i landet.

Hvis du kunne tænke dig at få mest muligt ud af dit SEO-budget ved at benytte specialister med kendskab til dit område og din kundekreds –  så tag kontakt til os i dag.

 

Hvad vores kunder siger
Skal vi kontakte dig?

Skriv til os her, så kontakter vi dig inden for 24 timer.